Свържи се с нас: +359878329429

За хотела

Само на 19 км от международното летище в гр. Бургас, апартхотел Costa Calma се намира на брега на морето, между китните черноморски градчета Равда и Ахелой. В превод на български език Costa Calma означава " Спокойният бряг". Разпположението на хотела отговаря напълно на неговор име. Семейства с деца или двойки, които предпочитат да прекарат ваканцията си далеч от суетата и шума на големите курорти биха се насладили на спокойствието Costa Calma.   В близост са разположение три плажа, най- близкият от които само на 200 м от комплекса.

Комплекс Costa Calma е решен в три отделни блока, наподобяващи ветрила, ориентирани на югоизток. Между сградите е разположена нашата градина, която предлага място за игра на децата и територия за отдих на възрастните. На разположение на гостите е детски кът, ресторант, детска площадка, ресторант, лоби бар, рецепция, библиотека, голяма покривна тераса с шезлонги.
Първият басейн е разположен в двора на комплекса, в който има и детско отделение. Вторият басейн се намира на втория етаж в блок 1, в уютна тераса, с красив морски изглед. 

Галерия